apr 15 2012

Endelig en skikkelig vårhelg

Published by at 21:51 under Felles

Her oppe i nord har vi endelig hatt en strålende vårhelg. Snøen smelter og plenen er snart bar. Fredag jaget mor guttene ut at huset og hadde jentekveld, så lørdagen ble derfor litt slapp, men det tok vi igjen i dag med en skikkelig knallsøndag.

Etter frokost ble unger, sykler og lunch pakket i bilen og vi dro ut til Julneset på andre siden av byen. Dette er et ganske ukjent område for oss, men utrolig flott. Det var heller ikke en snøflekk å se, så jammen fikk vi vårstemning der sola stekte på vinterbleke ansikt.

Guttene storkoste seg med syklene sine og oppdagelsesferd i de mange gamle bunkersene som er i området, så dette området ga mersmak. Her kommer vi helt sikkert igjen.

Etter en lunch med flott utsikt bar det hjem for litt hagearbeid. Hagemøblene ble hentet ut, og vi fikk også lagt skifer på «basecampen» i hagen. Middag ble byttet ut med bursdagskaffe og boller for pappa, og både liten og stor feiret tørr terrasse med både sparkesykler og skateboard ;-)

Kjære den som bestemmer været: Slike helger vil vi ha flere av!

Bookmark and Share

One response so far

  • Anne Skaldehaug

    Så artig! Flotte bilder!