mar 24 2008

Da var påsken over for denne gangen

Published by at 23:24 under Felles,Ferie,Geocaching

Vi har kost oss hjemme hele denne påsken, været har mildt sagt vært varierende med snø, regn og sol om hverandre. Vi har cachet oss igjennom hele denne påsken, med minimum ett cache funn per dag. Så nå har vi passert 600 stk cacher :D
Profile for ST&L

Igår kom det (igjen) en masse snø og vi regnet med at den var borte iløpet av natten, men den gang ei, den lå faktisk hel og fin når vi våknet idag. Vi ble invitert bort til Hjellestad for å leke i snøen med Torgeir, Merete og tvillingene Leon og Sebastian. Vi pakket med oss skiene som Opa har kjøpt og snowraceren og kjørte bort. Det tok ikke lang tid før vi var i akebakken med tre ivrige unger pluss to par spente foreldre. Etter noen skeptiske runder løsnet smilene på guttene og det ble kjørt runder på runder med akebrett og snowracer. Magnus syntes snøen var litt skummel, men etter å ha gått litt leiende sammen med pappa eller mamma ble snøen bare morsom :-)

Etter akingen ble det servert lunsj for store og små og resten av dagen gikk med til leking og kos i snøen. Vi fikk testet skiene også, resultatet kan dere se selv på videoen:

Bookmark and Share

2 responses so far

  • bestemor

    Det er så kjelt at dere legger ut bilder og film slik at vi som bor så lagt boret får følge med litt. Magnus blir nok en ordentlig flik skigut hvis dere fortsatt får like mye snø!!!

  • Lillebror

    Flink du er Magnus, du kan lære det til kusina di om noen år…