mai 21 2009

Happy himmelsprett

Published by at 16:09 under Felles

Da er Jakob blitt en uke gammel, og familien begynner sakte med sikkert å vende tilbake til vanlige/nye rutiner, med amming, skifting av gulpeklær, kluter m.m. Vi er veldig glad for at vi har fått en ny vaskemaskin i hus som tar 8 kg tøy, for det har gått noen vasker i det siste.

Idag har Magnus vært hjemme fra barnehagen og vi benyttet anledningen for en sykkeltur med den nye sykkelen. Etter at bilen var pakket full med folk, barnevogn, sykkel, klær, drikke, svigemor etc. bar det opp til birkelandskrysset. Her ble alt pakket ut igjen, og etter at pappa hadde fått på seg skøytene var vi klare for tur.

Magnus sykler og sykler

Magnus sykler og sykler

Med pappa på slep raste guttungen bortover den nye fine sykkelstien, med pappa på slep (og pappa var sjeleglad for at han hadde tatt på seg skøytene). Mamma og Mommo forsvant bak oss mens vi gutta suste avgårde. Vi måtte vente på de på hvert kryss, slik at vi kunne krysse veien skikklig (av sykkelen og leie over).

Etterhvert begynte oppstigningen til Kokstadflaten (flat og flat fru blom..) og her måtte pappa hjelpe til å skyve slik at vi alle kom opp bakken. Vel oppe fikk Magnus trent på både lette oppover bakker og nedover. Så nå begynner bremsingen også å sitte, trening gjør mester :-)

Etter at vi kom tilbake til bilen kunne vi klokke inn nesten 4,5 kilometer på sykkel, ikke værst for en gutt på snart 3 år.

Jakob lå hele tiden og sov i barnevogna, så akkurat som sin bror er trilletur og biltur beste sovemedisin.

4.3 kilometer sier google maps

4.3 kilometer sier google maps

God langhelg alle sammen.

Bookmark and Share

No responses yet