feb 06 2010

Laurdagskveld i stugu

Published by at 20:51 under Felles

Etter en passe hektisk uke med mye fokus på hus, tegninger og spesifikasjoner ble det endelig helg igjen. Etter den obligatoriske lørdagshandlingen (mat, ikke klær…) senket roen seg over huset. Eller gjorde den det? For mens pappa og Jakob hadde en liten ettermiddagsdupp snek mamma og Magnus seg avgårde til hytta hvor mommo & bestefar ventet.

Tilbake satt Jakob og jeg og kikket på hverandre, hva gjøre vi nå…? Som alle gutter som er alene hjemme er det bare en ting å gjøre, party!!! Musikk ble satt på og bilen ble funnet frem. Jakob «klatret» opp på bilen og satte igang showet, ikke værst for en gutt på 8 måneder.

embedded by Embedded Video

YouTube Direkt

Bookmark and Share

3 responses so far

 • Jakob og Jose

  Dette er jo helt i ST-ånd, bil er gøy, og med musikk er det toppers.

 • tante elise

  Så stor du har blitt Jakob!! Synd du ikke blir med til helga! Du og fetter Sondre kunne kjørt en tur sammen, kul musikk og kule biler, kule gutter, DET hadde blitt party det!

 • tante elise

  Til Sven Thore og Linn,

  Så mye flott bilder!! Og ikke minst så mye fine ting dere gjør sammen med barna! Blir veldig inspirert av å besøke hjemmesidene deres, i en hektisk hverdag.. Håper vi får en tur til Molde igjen snart…